Showbiz

Elena Carstea - gata pentru operatie in maximum 10 zile

Elena Carstea este pregatita pentru operatia pe creier despre care aceasta sustine ca va avea loc in maximum 10 zile. Elena si-a rezolvat problemele cu tiroida, insa tine in continuare un regim alimentar strict si urmeaza un tratament medicamentos.

"Sunt ametita de la medicamente, insa o sa fie mai bine. Operatia o sa dureze 2 - 3 ore si se va desfasura sub anestezie generala", a declarat artista pentru Antena 1.

Cantareta este optimista, dupa ce a fost asaltata cu zeci de mesaje de incurajare. Elena Carstea a primit si un ajutor financiar din partea prietenilor si a unor romani generosi, pana acum strangandu-se aproape 5.000 de dolari.
 
Elena Carstea sufera de un anevrism cerebral care a fost descoperit in vara acestui an in urma unui control medical de rutina. Interventia este considerata de medici una cu un risc extrem - un anevrism situat in spatele ochilor s-ar putea sparge oricand, provocand un accident cerebral.

Cantareata este stabilita de trei ani in Statele Unite si s-a casatorit in 2006 cu un avocat de origine americana. Ea are doua fetite infiate, Sanda si Adriana.
 
Urmareste mai jos o inregistrare video a unui duet de zile mari: Elena Carstea si regretata cantareta Anca Parghel:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea