Showbiz

#cinema #film #edward norton #nebun

Edward Norton risca sa fie declarat nebun

Edward Norton este foarte entuziasmat de dublul rol pe care il va juca in pelicula "Leaves of Grass" si a declarat ca cei din jur l-ar trimite la spitalul de nebuni, daca l-ar vedea cum exerseaza pentru noul sau proiect, anunta presa americana.

Edward Norton a simtit nevoia sa se izoleze in Oklahoma, parasind New York-ul deoarece risca sa fie recunoscut pe strada in timp ce se purta precum personajele pe care le va interpreta in filmul Leaves of Grass.

"Ca sa ma pregatesc am avut nevoie sa fiu singur intr-o camera si sa exersez. Daca cineva m-ar fi vazut cum anume exersez, m-ar fi trimis la nebuni. De asta am mers in Oklahoma, unde puteam sa fiu singur, pentru ca daca faceam asta la New York ma vedea lumea mergand pe strada si vorbind de unul singur", a declarat actorul.

Norton pare foarte incantat de cele doua personaje pe care are misiunea sa le joace si sustine: "Majoritatea actorilor ar marturisi ca viseaza, lupta si se zbat pentru marele rol. Asa ca daca le oferi nu unul, ci doua mari roluri in acelasi film, devin ai tai si fac tot ceea ce le ceri".

Edward Norton va interpreta rolul a doi gemeni identici, un profesor de filosofie, respectiv un cultivator de marijuana . Actorul a devenit celebru pentru personajele dificile carora le-a dat viata, cum ar fi cele din filmele Fight Club sau American History X.

Urmareste trailerul filmului American History X:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea