Showbiz

#edward norton #hulk #marvel #joaquin phoenix

Edward Norton ramane fara Hulk, Marvel il vrea pe Joaquin Phoenix

Studiourile Marvel au decis ca Edward Norton nu mai este interesant in rolul lui Hulk , asa ca l-au dezbracat de statutul de supererou si au gasit repede si un inlocuitor in persoana lui Joaquin Phoenix, actorul care se tot retrage din industria de filme de ceva vreme.

Dupa ce au anuntat ca Edward Norton nu isi va relua rolul lui Hulk in filmul The Avengers din 2012, Marvel i-au facut o oferta lui Joaquin Phoenix, scrie aceshowbiz.com. Marvel spera ca actorul din Walk the Line sa aleaga de graba rolul lui Bruce Banner/Hulk, insa Phoenix, se pare, nu este impresionat de oferta si i-ar putea refuza.

Rolul nu ii va aduce un onorariu important lui Phoenix, insa va fi primul sau job dupa drama Two Lovers din 2008. Actorul tot anunta de cativa ani incoace ca se retrage din industria filmului.

Edward Norton – dezamagit de Marvel

De cealalta parte, cei din staff-ul lui Edward Norton au reactionat imediat la decizia neprofesionista a celor de la Marvel, care desi fusesera de acord initial ca Norton sa reia rolul lui Hulk, ulterior s-au razgandit, cel mai probabil din ratiuni financiare, speculeaza Aceshowbiz.

Desi actorul care va intra in costumul lui Hulk nu va avea un onorariu la fel de mare ca ceilalti actori din The Avengers, producatorii ar fi trebuit sa-i asigure lui Norton un salariu pe masura notorietatii sale. Astfel, au hotarat sa se reorienteze dupa un actor fara prea mari pretentii financiare.

“Edward astepta cu nerabdare sa lucreze cu Joss Whedon si restul actorilor din distributia lui The Avengers. Declaratiile celor de la Marvel sunt neprofesioniste, nesincere si complet defaimatoare. Talentul, munca si conduita profesionala a domnului Norton merita mai mult respect, la fel si fanii Marvel”, a spus agentul lui Edward Norton.

The Avengers va fi lansat in 2012 si va fi regizat de Joss Whedon. Desi nu se stie deocamdata ce actor il va interpreta pe Hulk, pana in acest moment au fost confirmati in distributie Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans ( Captain America ), Chris Hemsworth (Thor) si Samuel L. Jackson ( Nick Fury ).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea