Showbiz

#edward norton #marvel #avengers #incredibilul hulk

Edward Norton nu stie de soarta incredibilului Hulk?

Actorul Edward Norton , nominalizat de doua ori la premiile Oscar pentru rolurile din filmele American History X si Primal Fear, nu stie daca va mai intra curand in pielea incredibilului Hulk .

Edward Norton, care a contribuit si scrierea scenariului filmului Incredibilul Hulk, a marturisit recent postului MTV ca nu are nici cea mai vaga idee despre planurile producatorilor de la Marvel.

El insusi nu are niciun indiciu daca exista sau nu posibilitatea de a vedea in viitor un sequel al peliculei de succes.

Actorul a precizat ca intentiile celor de la Marvel sunt de cele mai multe ori opace, ceea ce nu inseamna ca oamenii de acolo sunt obtuzi, ci numai ca el insusi nu are nici un indiciu daca exista sau nu posibilitatea de a vedea in viitor un sequel al respectivei pelicule in care el a detinut rolul principal.

La fel de nesigur se declara Edward Norton si cand vine vorba despre aparitia sa in distributia productiei The Avengers, programata a fi lansata in anul 2011 si care ar urma sa reuneasca mai multe personaje populare din colectia Marvel, printre care Hulk, Iron Man, Captain America sau Thor.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Incredibilul Hulk, cu Edward Norton si Tim Roth

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea