Showbiz

Edie Britt, personajul lui Nicolette Sheridan, eliminat din lipsa de bani

Marc Cherry, creatorul show-ului „ Desperate Housewives ” / „Neveste disperate” a marturisit ca nicollette sheridan a fost scoasa din serial pentru a mai salva niste bani, informeaza site-ul femalefirst.co.uk.

Edie Britt, personajul lui Nicollette din celebrul sitcom, a murit intr-un bizar accident de masina , in episodul de duminica seara, 19 aprilie 2009 .

Plecarea lui Sheridan din serial a atras dupa sine o serie de zvonuri care duceau la ideea ca actrita a fost constransa sa ia aceasta decizie din cauza certurilor cu ceilalti actori.

Insa Cherry a insistat pe ideea ca a primit ordine de sus sa reduca bugetul alocat acestui show si din aceasta cauza a fost nevoit sa elimine personajul lui Nicollette Sheridan, care era oricum epuizat.

„Edie [personajul lui Sheridan] s-a culcat deja cu majoritatea barbatilor de pe strada si a cauzat cam toate problemele pe care le putea face”, a precizat Marc Cherry pentru revista "TV Guide".

„S-au pus presiuni asupra mea sa reduc costurile alocate acestui serial. <>, asa mi-au spus cei din retea”, a completat creatorul serialului „Neveste disperate”.

Insa Sheridan, care era platita intre 100.000 si 200.000 de dolari pe episod, il acuza pe Cherry ca irosea resursele personajului ei.

„Cand ai o bijuterie, de ce sa nu o slefuiesti si sa o pui la vedere pentru a o vedea toti?”, se intreaba actrita.

De asemenea artista este de parere ca decizia lui Cherry de o ucide pe Edie a fost una riscanta care ar putea avea consecinte devastatoare asupra show-ului.

Urmariti trailer-ul sezonului 4 din serialul Desperate Housewives din a carui distributie facea parte si Nicollette Sheridan.

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea