Showbiz

Eddie Murphy renunta la filme?

Eddie Murphy a mentionat intr-un interviu recent ca mult-asteptatul Beverly Hills 4 va fi ultimul sau film la pentru ca doreste sa revina la teatru si la numerele de comedie care l-au facut celebru.

Inainte de a deveni o celebritate, Murphy era un comediant foarte apreciat, iar acum, se pare, doreste sa se intoarca la aceasta profesie. Am petrecut 30 de .acasa.ro/ .acasa.ro/ www .acasa.ro/ www .acasa.ro/ani" title="ani">ani " title="ani">ani " title="ani">ani " title="ani">ani facand aproape 50 de filme si ma intreb, in primul rand, de ce fac eu filme? Acum as vrea sa inchei acest capitol din viata mea si revin pe scena, ca actor sau comediant", a spus actorul american.

Eddie Murphy este incantat totusi, ca va juca in Beverly Hills Cop 4, dupa ani de zile in care a primit numai scenarii proaste legate de acest proiect: "A treia parte a fost oribila si nu am vrut sa mai joc in acest film", a marturisit Murphy.

Actorul insista ca nu va realiza aceasta continuare a francizei pentru bani, desi a admis ca acesta a fost principalul motiv pentru care a acceptat sa apara in Beverly Hills Cop 3: "Partea a treia a seriei era inca in etapa de pre-productie, cand mi s-a oferit o suma cu multe zerouri si am acceptat, chiar daca scenariul era prost", a adaugat Murphy.

Pe Eddie Murphy il veti vedea in curand pe ecrane intr-o noua comedie, Meet Dave, ce va fi lansata pe 11 iulie. 

Trailer Meet Dave


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea