Showbiz

#alte-genuri

Duran Duran - in premiera la Luvru

Celebra formatie a devenit prima trupa care a concertat la Muzeul Luvru din Paris

Acest lucru s-a intamplat cu ocazia unui eveniment caritabil destinat colectarii de fonduri pentru Galeria de arte decorative a institutiei, ce se va redeschide in 2011, conform BBC.

Simon Le Bon: "Un zambet pe fata Monalisei"

"Este o imensa onoare ca am putut canta intr-una dintre cele mai frumoase cladiri din Paris. Speram ca am reusit sa aducem un zambet pe fata Mona Lisei" a afirmat solistul Simon Le Bon.

Duran Duran este o formatie originara din Marea Britanie care apartine curentului new wave. Aceasta a devenit cunoscuta datorita hiturilor electrizante si a clipurilor video pline de viata.

Duran Duran, cea mai buna trupa New Wave

Dintre toate trupele care fac parte din curentul new wave, Duran Duran s-a bucurat de cel mai mare succes, devenind astfel liderul formatiilor britanice care au invadat piata muzicala americana.

Desi este considerata o trupa a anilor `80, Duran Duran a continuat sa inregistreze si sa aiba succes in cei 28 ani de activitate.

Formatia a vandut peste 70 milioane de discuri in lume, detine 18 single-uri in Billboard Hot 100 si 40 in Top 40 din UK Single Chart. Printre hiturile de succes ale trupei se numara "Rio", "Hungry Like a Wolf", "Is There Something I Should Know?", "The Reflex", "Sunrise" si "Come Undone".

Desi formatia nu s-a destramat niciodata, aceasta a suferit totusi multe modificari de-a lungul anilor. Reunirea celor 5 membri fondatori de la inceputul lui 2000 a produs agitatie in lumea muzicala si in randul fanilor.

In anul 2004, Duran Duran a lansat primul album in formula initiala ce s-a intitulat " Astronaut ", urmatorul fiind scos pe piata in 2007, cu titlul de " Massacre".

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea