Showbiz

#pop

Duran Duran, din nou in slujba lui James Bond

Baietii de la Duran Duran vor si ei sa fie pe coloana sonora a celui mai nou film din seria James Bond , " ".

Pentru asta, membrii trupei palnuiesc sa faca echipa cu producatorul Mark Ronson si sa inregistreze a 2-a tema James Bond, dupa 23 de ani de la lansarea primeia, "A view to a kill" (1985) pentru filmul cu acelasi nume.

De curand, Duran Duran l-a ales pe Ronson sa remixeze o parte din hit-urile ce i-au facut celebri in intreaga lume, reeditari pe care sa le interpreteze intr-un concert la Paris, programat pentru 2 iulie 2008.

"A View To A Kill", locul 1 in Billboard 100

"Ne-ar placea la nebunie sa colaboram cu Mark pentru tema viitorului film James Bond . Cu el am putea chiar depasi `A View To A Kill`", a declarat Nick Rhodes, membru Duran Duran.

Trebuie precizat ca piesa "A View To A Kill" a fost singura din toate single-urile folosite in seria James Bond care a ajuns pe locul 1 in .

Leona Lewis, propusa si ea pentru James Bond

Speculatiile care se fac in jurul subiectului - "Cine sa fie pe coloana sonora a lui Bond", au fost numeroase. Pana acum, Amy Winehouse, Leona Lewis si Beyonce Knowles erau ca si angajate.

Duran Duran este o formatie originara din Marea Britanie care apartine curentului New Wave. Aceasta a devenit cunoscuta datorita hiturilor electrizante si a clipurilor video pline de viata.

Dintre toate trupele care fac parte din curentul New Wave, Duran Duran s-a bucurat de cel mai mare succes, devenind astfel liderul formatiilor britanice care au invadat piata muzicala americana.

Desi este considerata o trupa a anilor `80, Duran Duran a continuat sa inregistreze si sa aiba succes in cei 28 ani de activitate.

Formatia a vandut peste 70 milioane de discuri in lume, detine 18 single-uri in Billboard Hot 100 si 40 in Top 40 din UK Single Chart. Printre hiturile de succes ale trupei se numara "Rio", "Hungry Like a Wolf", "Is There Something I Should Know?", "The Reflex", "Sunrise" si "Come Undone".

Desi formatia nu s-a destramat niciodata, aceasta a suferit totusi multe modificari de-a lungul anilor. Reunirea celor 5 membri fondatori de la inceputul lui 2000 a produs agitatie in lumea muzicala si in randul fanilor.

In anul 2004, baietii de la Duran Duran au lansat primul album in formula initiala ce s-a intitulat "Astronaut", urmatorul fiind scos pe piata in 2007, cu titlul de " Massacre".

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea