Showbiz

#muzica #colaborare #single #inchisoare #violenta #conflict #monden #chris brown #rihanna #r&b #alte-genuri #hip hop

Dupa bataie, Chris si Rihanna canta impreuna

Rihanna si Chris Brown au inregistrat o piesa impreuna. Ca un adevarat cuplu de muzicieni, mediatizatii cantareti au celebrat marea impacare printr-un cantec.

Noul single ar urma sa apara pe noul album al rapper-ului, care va avea lansarea in decursul acestui an. Cei 2 au colaborat cu producatorul Polow Da Don, cel care a produs si hit-ul „Buttons” al fetelor de la Pussycat Dolls . Inregistrarile pentru noul single Rihanna feat. Chris Brown au loc intr-un studio din Santa Monica, in California. Momentan, purtatorii de cuvant ai celor 2 nu au facut niciun comentariu.

In alta ordine de idei, in ceea ce priveste cazul bataii zdravene administrate Rihannei, Chris Brown a fost pus oficial sub acuzatie pentru agresiune si amenintari cu moartea . Daca va fi gasit vinovat, acesta risca o pedeapsa maxima de 4 ani si 8 luni de inchisoare.

Surse apropiate ale cantaretului de numai 19 ani sustin ca acesta doreste foarte mult sa ajunga la o intelegere cu procuratura americana pentru ca gravitatea acuzatiilor sa scada si sa iasa astfel din discutie o posibila detentie. Urmand aceasta idee, avocatii lui Chris au afirmat ca si Rihanna a fost agresiva in timpul altercatiei, amanunt destul de important, care ar putea duce la ideea ca fapta comisa de rapper nu ar fi o infractiune.

De altfel, prin presa internationala se zvoneste ca Rihanna ar fi fost cea care a pornit aceasta altercatie dupa ce a citit un sms pe care Chris l-ar fi primit de la alta femeie. De altfel, surse apropiate recunosc ca artista a ripostat la randul ei, dupa ce a fost lovita si muscata. Insa acest lucru poate fi foarte greu demonstrat in instanta, avand in vedere ca rapper-ul nu are nicio urma pe corp in urma altercatiei.

Alte surse apropiate au declarat ca, la putin timp de la accident, asistentul Rihannei ar fi primit un sms de la Chris Brown prin care acesta isi cerea scuze pentru cele intamplate si promitea sa caute ajutor pentru a-si controla accesele de furie. Daca se dovedeste adevarat, acest mesaj text poate fi folosit ca proba in favoarea artistului.

Pana atunci insa, cei doi indragostiti, proaspat casatoriti, isi vad de ale lor si continua sa faca ce stiu ei mai bine: muzica. Pe langa colaborarea cu Chris, Rihanna lucreaza la un nou material solo, in Los Angeles.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea