Showbiz

#oscar 2009 #2010 #paris #filmari #film #proiect #woody allen

Dupa Barcelona Woody Allen filmeaza la Paris

Woody Allen trece de la Barcelona la Paris pentru a filma urmatorul sau proiect. Dupa ce a realizat in Spania, Allen isi indreapta atentia spre Paris din .

Pelicula este un proiect mai vechi al lui Allen, la care regizorul a renuntat din cauza fondurilor insuficiente. “Am un scenariu scris deja pentru Paris. Am vrut sa-l filmez acum cativa ani, dar cand am ajuns aici si am inceput pre-productia, filmul a devenit atat de scump incat n-am mai putut sa-l fac”, a spus Woody Allen.

Ceea ce l-a determinat pe regizorul american sa incerce totusi sa faca acest film in Franta, este o initiativa legislativa ce le va permite cineastilor sa-si reduca cheltuielile cu aproape patru milioane de euro. “Acum, pentru ca exista o noua politica fiscala in Franta, ne vom intoarce si vom incerca sa filmam din nou”, a adaugat celebrul regizor.

Woody Allen va incepe filmarile la noua sa productie in toamna lui 2010.

Cel mai recent film al sau, Vicky Cristina Barcelona a primit o nominalizare la premiile Oscar din acest an pentru “cea mai buna actrita in rol secundar” in persoana lui Penelope Cruz.

Urmareste trailerul filmului Vicky Cristina Barcelona.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea