Showbiz

#monden #actiune caritabila #fonduri #campanie #vedete #duffy #akon #mariah carey #rihanna #alte-genuri #rock #pop

Duffy, Rihanna si Mariah Carey, implicate in campanii caritabile

Vedete precum Rihanna, Mariah Carey, Akon, Maroon 5 , Lionel Richie, Keyshia Cole, Duffy ( foto ), Jamie Cullum, Luis Fonsi & David Bisbal si multi altii au ajutat la strangerea de fonduri pentru City Of Hope .

Astfel, superstarurile din lumea muzicii s-au adunat cu mic cu la petrecerea lui Doug Morris (presedintele Universal Group), in urma careia s-au strans aproape 10 milioane $, suma donata institutiei City of Hope, pentru cercetarea in vederea descoperirii unor noi tratamente impotriva cancerului.

Evenimentul organizat pentru a-l omagia pe Doug Morris pentru contributia sa la industria muzicala si aportul adus comunitatii a inregistrat donatii record devenind astfel unul dintre cele mai de succes evenimente caritabile ce au avut loc in California.

"City Of este extrem de onorata sa fie sustinuta de un membru atat de marcant al industriei muzicale asa cum este Doug Morris", a marturisit Michael A. Friedman, presedintele City Of Hope. "Devotamentul sau este vizibil si in activitatile filantropice. Sub conducerea sa si cu ajutorul unui numar impresionant de staruri, aceasta campanie s-a dovedit a avea un succes rasunator, inca odata amintind de generozitatea industriei muzicale si devotamentul acesteia pentru cauzele umanitare", a mai adaugat acesta.

City of Hope este unul dintre cele mai importante centre de cercetare si tratament al cancerului, diabetului si a altor boli. Construit ca un unul dintre Comprehensive Cancer Centers, City of Hope ofera ajutor pacientilor din intreaga . Acesta isi are sediul in Duarte, California, la nord de Los Angeles si este recunoscut drept unul dintre cele mai bune spitale din Statele Unite ale Americii.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea