Showbiz

#alte-genuri #folk #monden #ducu bertzi #nas

Ducu Bertzi va fi nas peste doua saptamani

Ducu Bertzi a marturisit joi, la Sala Radio , ca va fi nas peste doua saptamani. Cu ocazia conferintei de presa prilejuita de lansarea DVD-ului “Ducu Bertzi si Florian Pittis in concert”, Ducu Bertzi a povestit ca impreuna cu sotia sa Teodora urmeaza sa-l crestineze pe copilul violonistului Mihai Nenita, cu care aceste este prieten de aproape zece ani.

“Ducu Bertzi si Florian Pittis in concert”
este primul DVD din cariera lui Ducu Bertzi si contine inregistrarea integrala a concertului sustinut in 2006 la Teatrul National din Bucuresti .

Pe DVD gasim 23 de piese de succes din cariera lui Ducu Bertzi si versuri recitate de marele actor Florian Pittis, printre care "Si de-ar fi", "Suflet fara chei", "M-am indragostit numai de ea", "Floare de colt" si " Pseudofabula " de Traian Furnea.

La aceasta lansare au participat si cativa dintre prietenii lui Ducu Bertzi: Nicu Alifantis, Costin Petrescu (ex. Phoenix), Margareta Paslaru.

Galerie foto lansare DVD "Ducu Bertzi si Florian Pittis in concert"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea