Showbiz

#trilogie #eclipse #twilight #regizor #drew barrymore

Drew Barrymore va regiza a treia parte a seriei Twilight?

Drew Barrymore nu se mai multumeste cu rolul de actrita si pare pregatita sa treaca in spatele camerei de filmat full-time. Vedeta a confirmat ca poarta negocieri pentru a regiza cea de-a treia parte a trilogiei Twilight, intitulata Eclipse ce urmeaza sa fie lansata in 2010, informeaza Hollywood.com.

„Sunt unul dintre regizorii cu care se discuta, ceea ce este grozav pentru ca acum sunt regizor”, a declarat Barrymore intr-un interviu.

Eclipse nu va fi insa primul film la care Drew Barrymore va semna regia. Actrita este ocupata in prezent cu filmarile la comedia Whip It cu Ellen Page in rolul principal. Filmul urmeaza a fi lansat anul acesta.

Trilogia Twilight este ecranizarea unei serii de romane despre vampiri scrisa de Stephanie Meyer. Primul film, Twilight, lansat la sfarsitul lui 2008, a devenit repede un succes international generand incasari de aproape 200 de milioane de dolari. Regizat de Catherine Hardwicke, Twilight spune povestea unui vampir care se indragosteste de o muritoare.

Cea de-a doua parte a trilogiei, New Moon, intrata deja in etapa de productie este regizata de Chris Weitz si o are in distributie pe Dakota Fanning.

Urmareste trailerul filmului Twilight.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea