Showbiz

#dreamworks #universal #paramount #steven spielberg #contract #colaborare

Dreamworks se aliaza cu Universal

Steven Spielberg si Stacey Snider, sefii studiourilor , au anuntat semnarea unui contract cu Universal Pictures pentru distributia filmelor produse de compania lor. Aceasta intelegere vine imediat dupa ce compania Dreamworks a anuntat incheierea intelegerii cu .

Contractul a fost facut pe o perioada de sapte ani si prevede lansarea a cel putin sase filme pe an, in SUA si in lumea intreaba, exceptand India. Universal se va ocupa de distributie si va obtine 8% din incasarile filmelor.

Jeff Zucker, directorul general al studiourilor Universal, s-a declarat incantat de faptul ca va colabora din nou cu cei doi (Spielberg si Snider)

Paramount Pictures a precizat saptamana trecuta, ca va ramane in posesia tuturor proiectelor in curs de derulare in cadrul Dreamworks.

Steven Spielberg si-a inceput cariera de regizor la Universal Pictures. “Universal a fost casa mea dintotdeauna, asa ca aceasta noua intelegere va fi un nou capitol din lunga noastra colaborare.” a declarat regizorul.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Eagle Eye, film produs de compania Dreamworks

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea