Showbiz

#parteneriat #colaborare #walt disney #universal #paramount pictures #dreamworks

DreamWorks intra in lumea magica Disney

Compania DreamWorks a intrat oficial in regatul magic al studiourilor Walt Disney . Asta inseamna ca, oficial, Spielberg nu mai este interesat de colaborarea nabadaioasa cu Universal Pictures , informeaza variety.com.

Cele doua companii au semnat weekend-ul acesta un contract pe termen lung, potrivit caruia Disney va adauga sase noi filme in programul de lansare din 2010. 

Aceste negocieri au inceput in momentul in care cei de la Universal au declarat ca negocierile cu DreamWorks au luat sfarsitul, amintind ca Steven Spielberg a cerut niste schimbari neprevazute in contractul incheiat intre cele doua companii.

In luna octombrie, anul trecut, DreamWorks anunta semnarea unui contract cu Universal Pictures pentru distribuirea filmelor produse de ei.

“Este clar acum ca interesele celor de la DreamWorks nu mai sunt pe aceeasi lungime de unda cu ceea ce Universal are de oferit”, a declarat un purtator de cuvant al companiei Universal.

Colaborarea dintre cele doua companii a inceput imediat dupa ce a rupt legatura cu Viacom Inc. de la Paramount Pictures , companie care s-a ocupat initial de distributia filmelor produse de DreamWorks.

Urmareste trailerul filmului Shrek 2, productia cu cele mai mari incasari a companiei DreamWorks.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea