Showbiz

#dragos bucur #dana rogoz #cuplu #barbie #toy story 3

Dragos Bucur si Dana Rogoz - cuplu Barbie pentru Toy Story 3

Indragitii actori romani Dragos Bucur si Dana Rogoz dau "voce" celui interesant cuplu din filmul de animatie , si Barbie. Dupa ce si-au construit cariera interpretand diverse personaje in filme de lung metraj si seriale de succes, cei doi apar pentru prima oara intr-o postura noua si inedita, fiind vocile personajelor de animatie Ken si Barbie pentru varianta dublata a filmului in Romania (intepretate in varianta originala de si Jodi Benson).

In 3

In si la IMAX Cinema City Bucuresti. Premiera in Romania va avea loc in data de 18 iunie, odata cu lansarea internationala.

Primul lung-metraj din seria Toy Story a fost lansat in 1995, fiind de altfel si primul film de desene animate realizat in intregime cu ajutorul calculatorului. Succesul peliculei a fost atat de mare incat s-a clasat pe primul loc in acel an din punct de vedere al incasarilor, cu 192 de milioane de dolari in SUA si peste 362 de milioane de dolari pe tot mapamondul. Toy Story a fost nominalizat la trei premii Oscar si doua Globuri de Aur .

In 1999 a urmat Toy Story 2, primul film creat si proiectat digital in intregime. Toy Story 2 a mai stabilit un record in anul lansarii, fiind prima continuare a unui film animat care a depasit incasarile peliculei originale. Si partea a doua a povestii a fost nominalizata la Oscar si Globul de Aur , castigand Globul de Aur pentru cel mai bun film din categoria Comedie/Musical. Coloana sonora a mai adus compozitorului Randy Newman si un premiu Grammy la categoria cel mai buna piesa scrisa pentru un film.

Trailer Toy Story 3:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea