Showbiz

#film #pictures #universal #dragonology #dragoni #dragon

"Dragonology" - o noua productie Universal

Universal Pictures a achizitionat drepturile de adaptare pentru marele ecran a cartilor pentru copii din seria Dragonology , informeaza publicatia Hollywood Reporter.

Seria Dragonology, scrisa de Dugald A. Steer, este inspirata din cartile dragonologistului victorian Ernest Drake, care era de parere ca dragonii chiar exista. O tema care sta la baza acestei povesti este ca dragonii ar trebui studiati la fel ca oricare alta specie rara.

Povestea filmului fantastic se va centra asupra unui grup de dragonologi care pornesc intr-o misiune globala pentru a tine departe un om corupt de a prelua controlul asupra dragonilor din intreaga lume.

Prima carte din serie a fost publicata in Anglia, in anul 2003, de catre editura Templar, iar in Statele Unite a fost vanduta sub sigla Candlewick Press. Pana in ziua de astazi s-au vandut peste 2.8 milioane de copii, in 32 de limbi.

Templar a semnat recent un contract cu producatorul de jocuri video Codmasters, care va putea transforma Dragonology intr-un joc video pentru Nintendo Wii si DS games.

Leonard Hartman va fi scenaristul si producatorul executiv al peliculei. Hartman lucreaza in prezent la scenariul pentru productia Fury, a studiourilor Universal.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea