Showbiz

#spiderman #dr strange #marvel #film #supereroi

Dr. Strange - alt supererou de la Marvel

Kevin Feige, presedintele studiourilor Marvel , a dezvaluit, intr-un interviu acordat celor de la MTV, inca un nume de spuererou care va ajunge pe marile ecrane. Acesta este Dr. Strange, informeaza site-ul filmschoolrejects.com.

"Vreau sa va zic ca intr-un an si jumate - doi o sa intocmim o grila de filme pe care vrem sa le lansam in 2012-2013, si nu as fi surprins deloc daca Dr. Strange ar fi pe acea lista”, a declarat Feige.

Acesta a mai adaugat, “Imi place foarte mult ideea aceasta de a aborda elementul magic din universul Marvel, un element total aparte ce n-a mai fost vazut pana acum. Ma intereseaza foarte mult acest doctor."

Povestea vrajitorului incepe atunci cand Stephen Vincent Strange, un doctorul chirurg , sufera un accident de masina si devine incapabil sa mai profeseze. Pentru ajutor, acesta ajunge in Tibet unde se antreneaza pentru a deveni unul din cei mai puternici magicieni.

Dr. Strange a aparut pentru prima data in benzile desenate Strange Tales, in 1963. El a mai aparut si in cateva numere ale benzilor desenate cu Spiderman.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Spider-Man 3

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea