Showbiz

#film #serial #tv #dr. house #csi miami #audienta #81 #8 milioane #telespectatori

"Dr. House" - cel mai urmarit serial de pe mapamond

“ Dr. House ” este in momentul de fata cel mai urmarit serial TV din lume. El a fost premiat la cea de-a 49 editie a Festivalului televiziunii de la Monte-Carlo cu cel mai important premiu care vizeaza numarul de spectatori care-l urmaresc, informeaza toutlecine.com.
 
Dr. House este vizionat de 81,8 milioane de telespectatori din 66 de tari. Pe locurile 2 si 3 se situeaza serialeleCSI: Crime Scene Investigation siCSI: Miami .

Serialul Dr. House a fost lansat in urma cu 5 ani. La finalul primului sezon inregistra audiente fabuloase: 20 de milioane de telespectatori numai in SUA. 

Dr. House ofera o abordare cu totul si cu totul noua a dramei medicale, rezolva mistere in care bolile sunt personajele negative, iar eroul esteGregory House , un doctor nesociabil, inteligent, arogant si dependent de calmante. Impreuna cu echipa lui, House incearca sa vindece bolile unor oameni normali, si sa descopere, ca un veritabil Sherlock Holmes, ce a dus la aparitia acestora.
 
Urmareste trailerul serialului Dr. House
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea