Showbiz

#michael jackson #muzica #pop #deces #regele pop

Dr. Arnold Klein vrea sa puna mana pe copiii lui Michael

Arnold class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/klein" title="klein">Klein , dermatologul lui Michael Jackson, cere custodia a doi dintre copiii megastarului, potrivit site-ului bild.com.

Medicul, care a fost anchetat de politie cu privire la moartea artistului, sustine ca este tatal biologic al lui Paris si Prince Michael I.

Dupa ce Michael a murit in urma unui stop cardiac, prin presa au tot vuit zvonuri cum ca acesta nu ar fi luat parte la conceperea celor trei copii. Si cum custodia acestora este, la ora actuala, un interes pentru toata lumea, Klein vine si el in fata si isi cere drepturile paterne, desi cu ceva vreme in urma negase cum ca ar avea vreo legatura cu micutii Regelului Pop.

Cea care a primit custodia temporara a lui Paris, Prince si Blanket este Katherine Jackson, bunica acestora. Debbie Rowe si Janet Jackson lupta si ele pentru a castiga dreptul de a avea grija de cei mici.

Homosexual declarat, Arnold Klein in varsta de 64 ani sustine ca este tatal lui Paris si Prince, desi copiii il striga "unchiul". In acest sens, medicul a depus deja o cerere prin care solicita custodia celor 2 copii ai sai.

Toata lumea trage acum in toate partile sa puna mana pe ceva de pe urma Regelui Pop. Studiourile NBC si Sony se lupta sa intre in posesia filmului de la ultima repetitie a lui Michael Jackson care a avut loc cu 2 zile inainte ca acesta sa moara.

Initial, pentru acest material, AEG ceruse 10 milioane de dolari. Acum, s-a ajuns la suma de 50 de milioane.

Urmareste video-ul in care Arnold Klein recunoaste ca i-a dat Demetrol lui Michael Jackson:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea