Showbiz

#continuarea #iron man #terrence howard #don cheadle

Don Cheadle va juca in Iron Man 2

Actorul american Don Cheadle va juca in pelicula Iron Man 2, continuarea blockbuster-ului lansat in 2008 de Marvel Studios . El il va inlocui pe Terrence Howard , informeaza hollywoodreporter.com.

In film, Howard il interpreteaza pe Jim Rhodes, cel mai bun prieten al lui Tony Stark/Iron Man si viitorul erou, War Machine. Intr-o scena din Iron Man, personajul interpretat de Terrence Howard priveste armura si rosteste Data viitoare. Replica i-a incantat pe fanii eroului care asteapta sa-l vada pe ecrane cat mai curand.

Terrence Howard nu va juca insa in Iron Man 2, dupa ce producatorii nu au reusit sa ajunga la un acord financiar cu acesta. Cel care il va inlocui pe Howard este Don Cheadle. In noul film, personajul Rhodes va fi mai complex.

Scenariul lui Iron Man 2 este semnat de actorul/regizor Justin Theroux, iar Jon Favreau va reveni in postura de regizor. Robert Downey Jr. isi va relua rolul lui Iron Man, la fel si Gwyneth Paltrow, care o va interpreta din nou pe asistenta lui Stark, Pepper Potts.

Don Cheadle lucreaza in prezent la filmul Brooklyn's Finest, in regia lui Antoine Fuqua.

Urmareste trailerul filmului Iron Man.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea