Showbiz

Documentarul Madonnei - la festivalul de film al lui Michael Moore

Documentarul I am because we are, produs si scris de cantareata Madonna despre copiii orfani, bolnavi de SIDA din Malawi, va tine capul de afis la Traverse City Film Festival , care va avea loc in august, la Michigan (SUA) festival alternativ organizat de controversatul realizator de documentare cu teme politice, .

"Madonna va prezenta filmul, il va urmari alaturi de public si va participa la o sesiune de intrebari si raspunsuri dupa proiectie. Este un lucru imens pentru festivalul de film si pentru Traverse City", a declarat Moore, entuziasmat.

"A petrecut ultimii ani filmand prin ce trec oamenii si eforturile de a-i ajuta. Am vazut filmul acum o luna. Este un film fantastic, puternic", a mai adaugat Michael Moore.

Documentatul I am because we are, regizat de Nathan Rissman, a avut premiera miercurea trecuta la Festivalul de Film de la Cannes si prezinta viata copiilor saraci din Malawi, o tara in care, dintr-o populatie de aproximativ 12 milioane de locuitori, aproape 30% sunt infectati cu virusul HIV . Un milion de copii sunt orfani dupa ce parintii lor au murit de SIDA. Din 2006, Madonna are mai multe proiecte umanitare in desfasurare in Malawi, vrea sa adopte un baietel din aceasta tara impreuna cu sotul sau, regizorul britanic Guy Ritchie.

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea