Showbiz

#accident #moarte #dj tiesto #electro

DJ Tiesto a murit?

Dj Tiesto a fost azi victima unei glume proaste pe Twitter . Conform zvonurilor care au circulat rapid pe deja faimoasa retea de microblogging, Tiesto ar fi murit intr-un accident de masina survenit pe autostrada Interstate 80 din SUA.

In timp ce internautii se agitau si isi puneau o serie de intrebari legate de presupusa moarte a DJ-ului, Tiesto posta de pe contul sau de Twitter: “Este dragut sa aud ca oamenilor le pasa de viata mea. Va multumesc pentru tot sprijinul. Este bine ca sunt in viata si ca am parte de atat de multa dragoste din partea voastra.”

Intr-un alt mesaj, Tiesto se amuza pe seama zvonurilor de pe Internet trimitandu-i unui prieten de pe Twitter urmatorul mesaj: “Iisus ne-a invitat la cina si sa vedem impreuna meciul Spania-Germania (n.r. -una dintre semifinalele din cadrul la Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud). Ai timp sa vii si tu?”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea