Showbiz

#la mania mamaia #alexandra #petre inspirescu #dj qu

DJ Qu, Petre Inspirescu si Alexandra mixeaza in clubul La Mania Mamaia

Sambata, 17 iulie, clubul La Mania pregateste o serata  muzicala foarte intensa cu trei invitati: class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/dj-qu" title=" dj qu ">DJ Qu , petre inspirescu si Alexandra.

DJ Qu revine in Mania dupa ce a facut un set excelent pe 1 mai atat in club, cat si la after pe plaja. Pe numele sau adevarat Ramon Lisandro Quezada, artistul american originar din New Jersey a evoluat muzical intr-un ritm exponential.

Qu este fondatorul faimoaselor petreceri Dance Music Conference care  au loc lunar in New York. Talentul, gustul muzical impecabil si technica fara cusur l-au calauzit sub umbrela entuziasta a echipei Underground Quality, label condus de Jus-Ed. Au readus in scena globala sound-ul New York-New Jersey house, hipnotic si fin. Intre timp, Qu si-a deschis propria casa de productie muzicala numita Strenght Music. Artistul american mixeaza sub o calma aparenta a muzicii deep ce se complica dramatic si elegant.

P-ul din RPR, adica Petre Inspirescu, intr-o forma excelenta nascuta din maxima inspiratie completeaza perfect seara condusa de Qu, dupa ce s-au intalnit pe aceeasi scena la festivalul Unsound din New York, in februarie 2010.

Alexandra deschide petrecerea la ora 1a.m. Biletul de intrare costa 20 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea