Showbiz

#dj liviu hodor #liberty parade #eveniment

DJ Liviu Hodor a mixat pentru 75.000 de oameni

Invitat la Liberty Parade , cel mai mare eveniment dance din Romania, cunoscutul DJ a mixat timp de mai bine de o ora, in fata a peste 75.000 de oameni.

Desfasurat pe 24 iulie, Liberty Parade este cel mai de anvergura eveniment dance din Romania, iar invitatii sai nu pot fi decat cei mai de seama DJ ai momentului. Astfel, alaturi, alaturi de Vali Barbulescu – gazda evenimentului, Above&Beyond, DJ Optik, DJ Andi si alte nume de referinta in domeniu, a fost invitat pentru al 4-lea an consecutiv.

“Este o senzatie nemaipomenita sa ai in fata ta atat de multa lume, sa vezi 150.000 de maini in aer, dansand pe muzica pe care o creezi tu, acolo, cu publicul. Toate astea, impreuna cu cei 250.000 de wati din difuzoare, nasc cea mai placuta nebunie.”, ne povesteste Liviu.

Special pentru acest eveniment, DJ Liviu Hodor a pregatit un remix special al celui mai recent single al sau “Dream With You”, feat Tara.  Piesa proaspat lansata se bucura deja de success, atat in Romania, cat si peste hotare, iar remixul trance prezentat la Liberty Parade a fost unul dintre cele mai explozive momente ale show-ului.

Mixul realizat de catre DJ Liviu Hodor poate fi ascultat pe site-ul www.libertyparade.com. Tot aici puteti vedea inregistrari video din timpul evenimentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea