Showbiz

#pop

"Disturbia" - un nou clip, o noua Rihanna

Indragita cantareata Rihanna a lansat videoclipul pentru cel mai nou single al sau, „ ”. Acest clip ne prezinta o Rihanna diferita, intunecata, cu un mesaj agresiv si personalitati diferite.

Chris Brown a cedat piesa Rihannei  

Piesa „ Disturbia ” a fost compusa de Chris Brown si trebuia sa apara de fapt pe albumul acestuia, „Exclusive”. Interpretul insa a considerat ca o voce feminina este mult mai potrivita pentru melodie, astfel ca i-a cedat-o pe „Disturbia”, Rihannei.

 

Piesa este cel de-al 7-lea single extras de pe albumul „Good Bad”.

 

Albumul „Good Girl Gone Bad” a ajuns nr. 2 in si pe pozitia a 3-a in Topul R&B/Hip-Hop. Albumul a fost lansat pe 5 iunie 2007 si astazi s-a vandut in peste 1 milion de copii in Statele Unite, conform Nielsan Soundscan.

 

Cantareata de senzatie, Rihanna si-a facut aparitia pe scena pentru prima data in 2005, odata cu single-ul naucitor „Pon de Replay” care intr-un ritm fulgerator a devenit imnul distractiei si a noptilor extenunate. De atunci Rihanna a devenit noua imagine a revistei „CoverGirl” si castigatoarea o milioane de premii.

Good Girl Gone Bad:   

„Good Girl gone Bad” este prima capodopera a Rihannei. Neapeland niciodata la strategii invechite, cantareata de succes si-a finisat cel mai frumos disc al scurtei sale cariere, lansand astfel in 2008 "Good Girl Gone Bad: Reloaded ".

 

Dupa ce a sucit mintile faniilor cu piesa „Umbrella” inclusa pe albumul „Good Girl Gone Bad”, tanara artista se pregateste pentru un nou album de studiu ce va oferi fanilor surprize de proportii, mentionand aici si colaborari de exceptie.

 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea