Showbiz

#frumoasa si bestia #varianta 3d #oscar

Disney va lansa "Frumoasa si bestia" in varianta 3D

Studiourile Disney au anuntat ca intentioneaza sa refaca povestea clasica animata frumoasa si bestia in varianta 3D si sa o relanseze in 2010, informeaza FemaleFirst.

In ciuda faptului ca filmul de animatie a fost lansat in 1991, la noul beauty and the Beast va lucra si echipa originala de productie, care a estimat ca munca la varianta 3D va dura noua luni de zile.

beauty and the beast a fost al 30-lea film de animatie produs de compania Walt Disney si este insiprat de povestea clasica a unei fete frumoase tinuta prizoniera in castelul unui monstru. Lungmetrajul animat ramane si astazi singurul film de acest gen care a fost nominalizat vreodata la Oscar la categoria “cel mai bun film”. A pierdut insa in favoarea thriller-ului Silence of the Lambs.

Beauty and the Beast nu va fi singura productie animata care va avea o variant 3D. Producatorii de la studiourile Pixar planuiesc sa lanseze un film 3D si pentru seria Toy Story.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea