Showbiz

#dirty dancing #patrick swayze #remake #film #1987

Dirty Dancing revine pe marile ecrane

Cei de la Lionsgate asteapta in momentul de fata un senariu de la Julia Dahl, care va reprezenta noua versiune a clasicului din 1987 , in care Patrick Swayze o invata pe Jennifer Grey sa danseze, scrie femalefirst.co.uk.

Filmul original a incasat peste 213 milioane de dolari in lumea intreaga, cu un buget de numai sase milioane si se bucura de un premiu Oscar pentru “cea mai buna melodie” - (I've Had) The Time of My Life , care se regaseste si pe coloana sonora a filmului.

O continuare, Dirty Dancing: Havana Nights – cu Diego Luna si Romola Garai – a fost lansata in 2004 dar nu a impresionat deloc publicul, filmul incasand 27 de milioane de dolari, dintr-un buget de 25 de milioane.

Pentru noul remake inca nu s-a discutat despre distributie, dar se speculeaza deja ca vedetele High School Musical - Zac Efron si Ashley Tisdale, star-ul Step Up - Channing Tatum si sotia sa Jenna Dewan, vor fi luati in calcul.

Urmareste trailerul flmului Dirty Dancing, din 1987, cu Patrick Swayze si Jennifer Grey

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea