Showbiz

#film #cinema #2009 #cluj-napoca #guilaine bergeret #anim_est

Directoarea Sacrebleu Productions vine la Anim'est Cluj

Guilaine Bergeret , directoarea Sacrebleu Productions, una dintre cele mai importante case de productie de animatie din Franta, este invitatul special al follow-up-ului Anim'est care va avea loc la Cinema Victoria din Cluj-Napoca, in perioada .

Sambata, 24 octombrie , de la ora 12:00, la Cinema Victoria, producatoarea va sustine o prezentare cu intrare libera adresata tuturor cinefililor si realizatorilor de film de animatie din Cluj-Napoca, in cadrul careia va fi proiectat, in premiera si in exclusivitate in Europa, scurt metrajul produs de Sacrebleu, Omul care doarme / L'homme qui dort, regizat de Ines Sedan.

O alta proiectie-eveniment cu intrare libera este cea a programului special de animatii franceze programat sambata, 24 octombrie, de la ora 16:00, si prezentat de Centrul Cultural Francez din Cluj-Napoca: unele dintre cele mai bune filme din selectia Festivalului International de Film de Animatie de la Annecy vin la Anim'est Cluj, in premiera si in exclusivitate in Romania.

va fi alaturi de publicul de la Cinema Victoria si in seara de sambata, 24 octombrie, de la ora 18:00, la proiectia programului de scurt metraje Sacrebleu Productions, pe care il va prezenta si la finalul caruia va ramane alaturi de spectatori pentru o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Producatoarea franceza nu este singurul invitat al follow-up-ului Anim'est de la Cluj-Napoca: vineri, 23 octombrie, de la ora 20:00, realizatorii din Transilvania ai filmelor selectionate in competitia destinata filmelor romanesti vor fi prezenti la proiectia scurt metrajelor lor, pentru o sesiune de intrebari si raspunsuri cu publicul Anim'est.
Printre acestia se numara Bertoti Attila, Andreea Bogdan, Mircea Purdea (Liminal Introspect), Kassay Reka (Poveste de adormit copiii), Mezei Szabolcs (Gaia), Ordog Gyarfas Agota (Crack) si Szabolcs (Roza cea bombanitoare).

Making of-ul , realizat de Luiza Parvu, Adi Tudose si Alex Lungu si aplaudat la gala de inchidere a festivalului de la Bucuresti si la conferinta de presa de la Cluj-Napoca, va deschide toate proiectiile de la Cinema Victoria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea