Showbiz

#sala palatului #14 februrie 2010 #valentines day #directia 5 #concert #rock #pop

Directia 5 sare peste Craciun si se pregateste de Valentine’s Day

In vreme ce unii artisti se pregatesc de zor pentru concertele de Craciun ( Stefan Hrusca , Iris, Stefan Banica, Fuego etc), altii se gandesc mult mai departe. Este cazul trupei Directia 5 care deja si-a planificat un concert de Ziua Indragostitilor. 

Concertul este intitulat “Valentine’s Day cu Directia 5” si va avea loc pe 14 februarie 2010 la Sala Palatului din Capitala, de la ora 19.30.

Potrivit afiselor care deja au impanzit orasul, biletele vor putea fi achizitionate de la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti , magazinul Muzica, din reteaua magazinelor Diverta si online pe bilete.ro, blt.ro, ticketpoint.ro.

Un videoclip cu multe inimioare, tocmai potrivit pentru ziua in care dragostea pluteste in aer mai mult decat oricand, a avut premiera la jumatatea lunii trecute. 

Piesa se intituleaza “E inima mea topita de a ta” si face parte de pe discul “Aniversare” lansat de Directia 5 in decembrie 2008.
 
Urmareste mai jos videoclipul melodiei “E inima mea topita de a ta”


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea