Showbiz

#album #lansare #panoramic #directia 5 #19 ani #aniversar #concert #pop #rock

Directia 5 pregateste cel mai mare concert din cariera

Trupa Directia 5 sarbatoreste 19 ani de cariera printr-un concert extraordinar, cel mai mare din cariera sa, pe 22 octombrie la Sala Palatului, informeaza casa de discuri Cat Music .
 
Concertul intitulat “ Panoramic ” va incepe la ora 19.00. Biletele s-au pus in vanzare in retelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Magazinul Muzica, Casieria Salii Palatului si on-line pe bilete.ro, vreaubilet .ro, ticketpoint.ro, eventim.ro si myticket.ro. Preturile biletelor variaza intre 30 si 150 lei.
 
Marian Ionescu (bass), Cristi Enache (voce), Nicu Damalan (chitara) si Marius Keseri (tobe) vor interpreta piese de pe noul lor album Directia 5 -“Live in Studio”.
 
Lansarea albumului va coincide cu evenimentul intitulat sugestiv "Panoramic". Directia 5 este cea mai longeviva formatie in ceea ce priveste topul preferintelor publicului din Romania, reusind sa se reinventeze mereu.
 
In cei 19 ani de activitate pe scena muzicala romaneasca trupa si-a incantat fanii cu hituri precum: "Daca ai sti", "Seductie", "Superstar", "Obsesia", "Am nevoie de tine", "Esti stilul meu".
 
Directia 5 - "Obsesia" (VIDEO)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea