Showbiz

#7 decembrie 2008 #aniversare #album #lansare #directia 5 #rock #pop

Directia 5 lanseaza albumul “Aniversare” pe 7 decembrie

Trupa Directia 5 isi va lansa oficial noul album pe data de 7 decembrie. Anuntul a fost facut in timpul concertului sustinut duminica, 30 noiembrie, la Sala Polivalenta din Capitala.

Noul material se intituleaza “Aniversare” si marcheaza o schimbare in stilul abordat de Directia 5. “Avem si piese lente, dar si dinamice, unele melodii merg catre jazz, altele catre muzica progresiva. In plus, am obisnuit publicul cu genul acesta de varietate, desigur, purtand amprenta Directia 5”, declara in urma cu cateva saptamani Marian Ionescu , basistul trupei.

La acest album grupul a colaborat cu saxofonistulFlavius Teodosiu, Dan Iliescu , chitaristul de la Timpuri Noi precum si cu Florin Dumitrescu, textierul grupului Sarmalele Reci . Primul single ce va promova materialul “Aniversare” se numeste“In niciun caz” si este un duet realizat impreuna cuRaluca ( ex. Nitro ).

In acest an trupa Directia 5 a implinit 18 ani de activitate. Grupul si-a sarbatorit majoratul printr-un concert extraordinar sustinut pe 17 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti.

Galerie foto concert Directia 5 la Sala Polivalenta (30.11.2008) 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea