Showbiz

#single #aniversarea #muzica #concert #album #directia 5 #rock #pop

Directia 5 isi schimba stilul pe noul album

 
Directia 5 scoate pe piata un nou album, intitulat „Aniversarea”, diferit ca stil de precedentele. LP-ul va fi lansat in luna noiembrie si reprezinta „o noua etapa” in cariera muzicala a trupei.

Primul single extras de pe acest album va fi „In Niciun Caz”. Vocalistul trupei, Cristi Enache a declarat ca „reactia oamenilor care au ascultat piesa a fost ca nu suna a Directia 5”. Si asta pentru ca pe acest disc, baietii au incercat sa schimbe putin stilul.

La realizarea acestui material discografic, celebra trupa a lucrat cu mai multi instrumentisti, printre care si saxofonistul Flavius Teodosiu.

Pe langa acest LP, membrii trupei Directia 5 vor aniversa in seara aceasta, alaturi de fani, cei 18 ani de existenta. Toti sustinatorii grupului sunt asteptati la Sala Palatului, incepand cu ora 19.00 sa rememoreze alaturi de membrii trupei, hiturile lansate de-a lungul anilor.

Marian Ionescu , cel care a fost inca de la inceputuri alaturi de proiectul Directia 5, considera ca cea mai mare realizare a formatiei este faptul ca a ajuns in elita muzicii autohtone.

„De la o trupa la un nivel usor spre underground, am reusit sa devenim cap de afis al unora dintre cele mai mari evenimente muzicale din Romania”, a declarat acesta, intr-un interviu acordat cotidianului Evenimentul Zilei.

De asemenea, artistul a mai spus ca Directia 5 este „un caz fericit de formatie care si-a gasit identitatea”, desi admite ca muzica ei nu se incadreaza intr-un gen strict, ci e mai flexibila .

„Avem si piese lente, dar si dinamice, unele melodii merg catre jazz, altele catre muzica progresiva. In plus, am obisnuit publicul cu genul acesta de varietate, desigur, purtand `amprenta` Directia 5”, a incheiat acesta.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea