Showbiz

#speed dating #john travolta #tandem cafe

Din Paris, cu dragoste a adus primul speed dating de Valentine's Day

Pentru prima data tinerii single care au dorit sa-si petreaca Ziua Indragostitilor intr-un mod cat mai interactiv, amuzant si plin de actiune, au ales sa participe la concursul de dating , organizat cu ocazia lansarii in cinematografe a filmului Din Paris, cu dragoste , de catre MediaPro Distribution .

dating formandu-se 10 cupluri reusite, care au primit drept premii invitatii la filmul Din Paris, cu dragoste si vouchere la Tandem Cafe. Pentru multi dintre ei prima intalnire s-a produs chiar de Ziua Indragostitilor, cateva cupluri alegand sa ramana in locatie, fiind extrem de multumiti de alegerea facuta.

Cei care vor sa experimenteze speed datingul au in continuare sansa sa o faca, in Tandem Cafe, o locatie dedicata in exclusivitate acestui gen de evenimente.

Filmul care ii are ca protagonisti pe John Travolta, Jonathan Rhys Meyers si Kasia Smutniak, Din Paris, cu dragoste a mutat actiunea si umorul din sala de cinema la primul speed dating de Valentine's Day, oferind o experienta memorabila tinerilor dispusi sa experimenteze senzatii tari.

Din Paris, cu dragoste poate fi vizionat in momentul de fata in cinematografele: Hollywood Multiplex , Movieplex, Starplex, Cityplex (Bucuresti si Constanta), Lotus (Oradea) si Odeon Cineplex (Cluj).

Urmareste trailerul filmului Din Paris, cu dragoste, cu John Travolta si Jonathan Rhys Meyers

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea