Showbiz

#journey #center #earth #3d #brendan fraser #calatorie #centrul pamantului #sequel #continuare

Din centrul pamantului, pe o insula misterioasa

New Line Cinema , Walden Media si ContraFilm se reunesc pentru a realiza o continuare a peliculei Journey to the Center of the Earth 3D, informeaza variety.com

Continuarea, care va avea un scenariu scris de Richard Outten si care se va numi Mysterious Travels: The Lost Map of Treasure Island, va prezenta povestea profesorului Trevor Anderson si a nepotului sau, care pornesc intr-o calatorie spre o insula uitata de lume. Insula respectiva i-a captat atentia profesorului deoarece a fost subiectul principal in trei romane clasice – Insula Misterioasa scrisa Jules Verne , Insula Comorilor a lui robert louis stevenson si Calatoriile lui Guliver de Jonathan Swift.

Un lucru este sigur – Insula va fi misterioasa, va ascunde o comoara si va fi populata de oameni in miniatura.

Journey to the Center of the Earth, cu Brendan Fraser si Josh Hutcherson in rolurile principale, a avut o performanta buna in box office-ul anului trecut, cu incasari de 241 de milioane de dolari in intreaga lume. Filmul a avut succes si in Romania, el fiind primul film 3D care a rulat in cinematografele noastre. Filmarile au fost live action , iar peisajele si creaturile au fost create cu ajutorul tehnologiei 3D.

New Line si Walden Media vor co-finanta noul proiect. Eric Brevig, care a regizat prima parte, dar care nu a semnat nimic pentru regia sequel-ului, lucreaza momentan cu Outten la scenariu. Charlotte Huggins si Beau Flynn de la ContraFilm se vor ocupa de productia filmului.

Actorii Brendan Fraser si Josh Hutcherson nu au semnat inca un contract pentru cel de-al doilea film.

Urmareste trailerul filmului Journey to the Center of the Earth

 



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea