Showbiz

#26 august 2009 #parcul izvor #bucuresti #madonna #concert #bilete #pop

Din 3 martie, bilete la Madonna pentru toata lumea

Incepand cu 3 martie 2009 se va pune in vanzare restul de bilete pentru concertul pe care Madonna il va sustine anul acesta la Bucuresti, pe 26 august, in cadrul turneului "Sticky & Sweet Tour". Rezerva de bilete oprita pentru saptamana de pre-sale s-a epuizat inainte ca aceasta perioada sa se incheie.

Biletele vor fi disponibile publicului larg la toate categoriile de pret: 120, 160, 600 si respectiv 800 lei (cele VIP), putand fi achizitionate online, de pe www.myticket.ro precum si din reteaua Diverta. Pachetele Gold, ce includ un bilet VIP intr-o zona premium, acces in Zona si Cortul VIP, precum si alte beneficii, pot fi achizitionate doar de pe MyTicket.ro, la pretul de 2250 lei.

Pana o vor vedea live in cadrul turneului "Sticky & Sweet", fanii artistei se pot bucura de un scurta trecere in revista al celor peste 25 de ani de cariera ai divei: 300 de obiecte apartinand Madonnei, stranse la un loc in cadrul expozitiei “Simply Madonna: Materials From The Girl”.

Show-ul Madonna de pe 26 august din Parcul Izvor este inclus in “Sticky & Sweet Tour”, cel mai bine vandut turneu din istorie al unui artist solo. In 2008, turneul a adunat in 58 de orase peste 2,3 milioane de spectatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea