Showbiz

#appin way #ninja scroll #akira #body of lies #leonardo dicaprio

DiCaprio nu va juca in Akira sau Ninja Scroll

Peliculele Akira si Ninja Scroll vor fi produse de compania actorlui Leonardo DiCaprio, Appian Way, in colaborare cu studiourile japoneze de animatie Mad House.

Totusi, Leonardo DiCaprio nu va juca vreun rol in aceste filme. Intrebat despre posibila aparitie a sa in vreuna dintre cele doua productii, actorul a raspuns: “Nu! In niciun caz”.

Acesta asteapta finalizarea scenariului pentru Akira, pentru a putea demara procesul de productie. "Momentan nu intentionez sa mai joc in niciun film", a declarat DiCaprio.

Ninja Scroll a fost lansat in 1993 si ii are in distributie pe un luptator cu pielea de piatra, un cocosat cu cuiburi de viespi in spate si o femeie ai carui serpi tatuati prindeau viata.

Scenaristul filmului va fi Alex Tse, care a mai lucrat si la Watchmen si The Illustrated man, o adaptare dupa romanul lui Ray Bradbury.

Actiunea din Ninja Scroll este plasata in japonia feudala si se centreaza in jurul unui luptator ninja (Jubei) care trebuie sa se lupte cu luptatori demonici pentru a salva Japonia.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Body of Lies, cu Leonardo DiCaprio si Russell Crowe

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea