Showbiz

#george clooney #johnny depp #leonardo dicaprio #martin scorsese #rol #frank sinatra #actor #film

DiCaprio, Depp si Clooney se bat pentru rolul lui Sinatra

Leonardo Di Caprio , Johnny Depp si George Clooney sunt principalii actori favoriti pentru rolul marelui Frank Sinatra , in filmul “Sinatra”, care va fi regizat de Martin Scorsese .
 
Martin Scorsese va incepe filmarile in 2010, insa, deocamdata nu s-a hotarat asupra celui care il va juca pe Frank Sinatra.

Leonardo DiCaprio a mai lucrat cu Scorsese la mai multe filme, printre care si Gangs Of New York si Shutter Island, film care va rula pe marile ecrane din Romania din 25 februarie 2010 .

Pe de alta parte, George Clooney este dorit chiar de Tina Sinatra, fiica marelui cantaret si totodata cea care a fost aleasa drept producator executiv al peliculei. De asemenea, se pare ca si Johnny Depp isi doreste sa intre in pielea lui Sinatra.

Indiferent de cine va obtine rolul, un lucru este sigur: protagonistul nu va fi nevoit sa cante, pe coloana sonora a filmului urmand sa fie incluse inregistrarile originale cu vocea lui Frank Sinatra.
 
Urmareste mai jos trailerul filmului Shutter Island, in regia lui Martin Scorsese:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea