Showbiz

#bani #joseph jackson #debbie rowe #diana ross #katherine jackson #copii #tutela #testament #monden #michael jackson #pop

Diana Ross, tutore de rezerva al copiilor lui Michael

Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, a fost cea care a primit custodia celor 3 copii ai Regelui Pop. Aceasta este doar una dintre prevederile testamentul lui Michael inregistrat oficial ieri, 1 iulie, de un tribunal din Los Angeles.

Testamentul, redactat de Jackson in 2002, ia in considerare si moartea mamei sale, gandindu-se si la un tutore de rezerva in persoana cantaretei Diana Ross ( foto ): "Daca katherine jackson nu imi supravietuieste sau se dovedeste in incapacitate sau nu doreste sa pastreze aceasta custodie, incredintez Dianei Ross custodia copilului sau copiilor si a bunurilor lor".

Diana Ross a jucat un rol important la inceputurile carierei lui Michael. Pentru a face publicitate grupului The Jackson 5, in care Jackson activa la acea vreme cu fratii sai,  Motown Records a raspandit zvonul ca Diana Ross a fost cea care a descoperit trupa.

Revenind la testamentul lui The King of Pop, acesta mentioneaza ca averea sa ajunge la suma de 500 de milioane de dolari, bani care provin numai din drepturile de autor pe care acesta le detinea si pe care Sony le administreaza.  Averea lui Michael urmeaza sa fie impartita intre cei 3  copii ai sai, Katherine Jackson si diferite fundatii caritabile .

In schimb, Michael nu lasa absolut nimic lui Debbie Rowe, cea de-a 2-a sa sotie, si nici lui Joseph Jackson , tatal sau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea