Showbiz

#alte-genuri #populara #muzica #ionut dolanescu #ion dolanescu

Dezvaluire-soc: Ion Dolanescu tinea ascunsi 1.8 milioane de euro

Ion Dolanescu a ascuns banii de fii sai. Sau cel putin asta reiese din declaratia pe care a facut-o fiul sau, Dragos Dolanescu , in cadrul emisiunii Happy Hour.

Pe 8 septembrie, Dragos, unul dintre fii regretatului interpret de muzica populara , a fost invitatul lui Catalin Maruta la Happy Hour. Aici, acesta a dezvaluit ca tatal sau tinea "la saltea" aproximativ 1.8 milioane de euro, bani pe care i-ar fi luat ulterior Ionut Dolanescu .

De altfel, de aici a pornit mediatizatul conflict intre cei doi fii ai lui Dolanescu. Dragos il acuza pe Ionut ca nu a vrut sa-i dea decat 100.000 de euro din toti acesti bani. Acesta spune ca, desi au trecut 7 luni de la moartea artistului, el nu si-a primit partea din averea tatal lui sau nici pana in ziua de azi.

Pe langa cele 1.8 milioane de euro pe care Ion Dolanescu le-ar fi ascuns, interpretul de muzica populara mai detinea un apartament, o vila in centrul Bucurestiului , o casa in Tunari, una la Sinaia si mai multe obiecte de arta .

Ion Dolanescu - M-am nascut langa Carpati

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea