Showbiz

#depeche mode #bilet #concert #atena #amanat #tumoare maligna #bucuresti

Depeche Mode reia turneul Tour of the Universe din 8 iunie

Trupa Depeche Mode a anuntat oficial reluarea turneului Tour of the Universe . Primul concert va avea loc la Leipzig, Germania, pe data de 8 iunie 2009 , potrivit site-ului oficial al trupei.

In data de 12 mai, cu cateva ore inainte de inceperea concertului din Atena, solistul Dave Gahan a suferit un atac de gastroenterita, care a dus la spitalizarea sa si amanarea a noua spectacole, printre care si cel din Bucuresti, din 16 mai.

Dave Gahan - caruia intre timp i-a fost descoperita o tumoare maligna la vezica urinara si care a fost extirpata chirurgical – a fost sfatuit de medici sa i-a o pauza de recuperare pana pe 8 iunie. Show-ul de la Leipzig fiind astfel primul concert pe care trupa il va sustine dupa operatia solistului.

Spectacolele Depeche Mode din perioada 30 mai – 7 iunie nu vor mai avea loc la datele la care au fost programate.

"Ne bucuram ca Dave este in afara oricarui pericol si ca trupa va relua turneul, sunt vesti bune pentru toti fanii Depeche Mode. Era de asteptat ca noi concerte sa se contramandeze, starea de sanatate a lui Dave este prioritatea numarul unu a trupei in acest moment. Oricum, acest lucru nu influenteaza reprogramarea showului de la Bucuresti, ne aflam in continuare in discutii cu managementul Depeche Mode pentru noua data. Decizia finala depinde de mai multe variabile, cel mai probabil vom avea un raspuns oficial privind data exacta in perioada imediat urmatoare" a declarat Laura Coroianu, director executiv Emagic.

Cei care au cumparat bilete pentru concertul din 16 mai, de la Bucuresti, sunt sfatuiti sa le pastreze, acestea fiind valabile pentru noua data care va fi confirmata oficial in curand. In cazul in care exista persoane care si-au cumparat bilet, dar din diferite motive nu pot sau nu doresc sa participe la eveniment la noua data, acestea isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul, incepand de miercuri, 20 mai.

Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, intr-un interval de 12 saptamani de la aceasta data. De asemenea, cei care doresc au posibilitatea de a preschimba biletele Depeche Mode cu bilete la B’ESTFEST, mai multe detalii privind aceasta optiune fiind disponibile pe site-urile emagic.ro, myticket.ro, ticketpoint.ro.

Depeche Mode- Enjoy the silence (live)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea