Showbiz

#pop #depeche mode #muzica #monden #primar #marian vanghelie #parcul izvor #concert #bucuresti #alegeri electorale

Depeche Mode, flituiti de Marian Vanghelie

Concertul Depeche Mode de la Bucuresti ii incurca planurile edilului PSD, Marian Vanghelie. Deloc impresionat de prestigioasa formatie, primarul sectorului 5 ar inlocui fara nicio problema concertul din 16 mai cu o petrecere de „mici electorali” stropiti cu bere, potrivit cotidianul.ro.

“Cine-s astia, Depeche Mode? Daca ma supar, nu le dau nici o autorizatie. Ii bag in consiliu (Consiliul Local al sectorului 5 - n.r.) si platesc de le sar capacele.”, a izbucnit edilul la auzul vestii ca Depeche Mode va concerta la Bucuresti, in plina campanie electorala pentru alegerile electroparlamentare. “Fanii lor oricum nu voteaza cu noi”, si-a explicat Vanghelie decizia.

In Parcul Izvor, locul pe care cei de la PSD l-au folosit pentru a organiza diverse petreceri electorale de-a lungul anilor, se va tine si concertul din 16 mai al celor de la Depeche Mode. Biletele pentru acest eveniment s-au pus in vanzare inca din 27 octombrie 2008 si s-au vandut ca painea calda. Momentan mai sunt disponibile in jur de 200 de bilete la categoria C si VIP, tichete care pot fi achizitionate de pe site-ul myticket.ro.  

Concertul de la Bucuresti face parte din turneul “ Tour of the Universe ”, ce va debuta pe 10 mai la Tel Aviv ( Israel). Printre tarile incluse pana acum in acest turneu se numara Grecia, Turcia, Bulgaria, Serbia, Croatia, Polonia, Letonia, Lituania, Marea Britanie, Germania, Italia, Belgia, Slovacia, Ungaria, Republica Ceha , Franta, Danemarca, Norvegia, Suedia si Portugalia.

Depeche Mode a mai concertat la Bucuresti, pe 23 iunie 2006, in cadrul unui show sustinut pe Stadionul National “Lia Manoliu”. Onoarea de a deschide concertul britanicilor a revenit atunci trupelor Suie Paparude si Sistem.

Depeche Mode - Wrong

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea