Showbiz

Denzel Washington in rolul unui spion?

Studiourile de la Hollywood se bat mai nou pe un proiect cinematografic insipirat de un bestseller al scriitorului Ludlum, ce l-ar putea avea ca protagonist pe celebrul actor, Denzel Washington .

Proiectul intitulat The Matarese Circle se concentreaza pe aventurile a doi agenti secreti, unul american si unul rus, care sunt nevoiti sa colaboreze pentru a combate un grup de asasini necunoscuti, cunoscuti sub numele de Matarese. Intriga se anunta spectaculoasa: agentii, Bradley Scofield si Vasili Taleniekov, se dusmanesc de ani buni, fiecare din ei fiind responsabil de uciderea unei persoane apropiate celuilalt. Potrivit unor surse de la Hollywood, rolul agentului american ar urma sa fie interpretat de , al patrulea, ce il va avea ca protagonist tot pe Matt Damon, iar regia va fi semnata de Paul Greengrass.

Trailer The Bourne Ultimatum


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea