Showbiz

#despagubire #supradoza #otravire #nou-nascuti #gemeni #dennis quaid

Dennis Quaid, despagubit pentru otravirea gemenilor

Actorul si sotia sa au fost de sa primeasca 750.000 de dolari despagubire din partea spitalului Cedars- Sinai , din Los Angeles, care, in noiembrie 2007, a administrat copiilor actorului o supradoza de anticoagulant, informeaza usmagazine.com.

La doua saptamani de la nastere, gemenii Thomas Boone si Zoe Grace au primit o doza de 1.000 de ori mai mare decat una normala dintr-un anticoagulant numit Heparin.

Pentru ca familia gemenilor sa primeasca suma de 750.000 de dolari, intelegerea trebuie sa fie analizata si aprobata de un judecator din Los Angeles.

Spitalul Cedars-Sinai, care a primit o amenda in valoare de 25.000 de dolari din partea Departamentului Sanatatii Publice al statului California, si-a cerut scuze familiei pacientilor si a luat masuri pentru o mai buna formare a personalului.

Un purtator de cuvant al spitalului a spus ca institutia a cooperat cu autoritatile si ca intentioneaza sa plateasca aceasta amenda.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Vantage Point, cu Dennis Quaid

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea