Showbiz

#dennis hopper #batalia #cancerul de prostata

Dennis Hopper pierde batalia cu cancerul de prostata

Actorul Dennis Hopper pare sa piarda lupta cu cancerul dupa ce medicii l-au informat ca boala s-a raspandit si la oase , anunta publicatia News of the World.

Cunoscut pentru filme precum Easy Rider, Apocalypse Now sau Speed, Hopper a fost diagnosticat cu cancer de prostata in septembrie anul trecut si imediat a inceput tratamentul. Din nefericire pentru actorul de 73 de ani, terapia nu a dat rezultate pana acum, ba mai mult s-a extins si la oase.

Totusi, Dennis Hopper afiseaza o atitudine optimista, desi este constient de gravitatea bolii. Este multumit insa ca a reusit sa termine filmarile la serialul Crash , inspirat dupa lungmetrajul cu acelasi nume din 2004 si premiat cu Oscarul pentru “cel mai bun film”.

“Stia din ultimele saptamani de filmare la Crash ca situatia sa este grava. Medicii l-au anuntat deja ca forma de cancer de care sufera este incurabila si ca starea sa de sanatate s-a deteriorat ingrijorator de mult”, a spus un prieten al actorului citat de presa britanica.

Dennis Hopper a deputat in industria cinematografica in 1955 in filmul Rebel Without a Cause si de-alungul timpului a fost nominalizat de doua ori la premiile Oscar pentru Hoosiers si Easy Rider.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea