Showbiz

#denise richards #adoptie #fetita

Denise Richards a adoptat o fetita

Actrita Denise Richards (40 de ani) a devenit mama pentru a treia oara, fosta fata Bond adoptand o fetita, scrie contactmusic.com.

Denise mai are doi copii, Sam (7 ani) si Lola (5 ani), proveniti din casatoria lui Charlie Sheen. Noua membra a familiei actritei se numeste Eloise Joni.

“Eloise Jonie Richards a primit numele dupa mama lui Denise (Joni), iar Denise si fiicele ei, Sami si Lola, au optat pentru numele Eloise. Denise si cele doua surori mai mari ale lui Eloise sunt in culmea fericirii si cred ca sunt binecuvantate”, a adaugat o sursa pentru revista People.

“Va multumesc tuturor pentru mesajele frumoase. Eu si fetele suntem foarte fericite, la fel si tata si bunicul Irv”, a scris Denise Richards pe contul ei de Twitter.

Denise Richards a fost casatorita patru ani cu actorul Charlie Sheen si are la activ o relatie cu un alt rocker, Richie Sambora, chitaristul de la Bon Jovi. De asemenea, ea a fost pret de cateva luni iubita lui Nikki Sixx , basistul trupei Motley Crue .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea