Showbiz

#terapie #comunicare #discutie #consiliere #psiholog #monden #bambi #denisa tanase #dance

Denisa (Bambi), cu sufletul pe tava la psiholog

Denisa Tanase , mezina trupei Bambi, a ajuns pentru prima data la psiholog, informeaza ziarul Click!. Care a fost concluzia acestuia, in urma terapiei? Interpreta este o persoana foarte comunicativa, care s-a maturizat un pic inainte de vreme.

“Nu am mai fost la psiholog pentru ca pur si simplu nu mi-a trecut ideea prin cap. Dar cred ca va fi o experienta interesanta”, a marturisit Denisa , inainte de consiliere.

Dupa ce a avut o discutie cu vedeta, specialistul Mihaela Vintila s-a declarat multumita de intrevedere, afirmand ca Denisa este o persoana sincera.

“Este o persoana care comunica foarte bine. Este un temperament sangvinic si e foarte energica. Inca din copilarie a muncit mult ca sa ajunga la performantele de astazi, de aceea se remarca o maturizare precoce”, a explicat Mihaela. De unde reiese si faptul ca, in cazul vedetei, se resimte in egala masura bucuria succesului, dar si tristetea copilariei pierdute.

„Este constienta ca trebuie mereu sa dea tot ce este mai bun, pentru ca este ea insasi un exemplu. Tocmai de aceea este intr-o permanenta lupta cu propria ei fire emotiva”, a mai precizat Mihaela Vintila.

Familia joaca un rol foarte important in viata Denisei. “Fiecare succes, fiecare implinire sunt sarbatorite cu familia la un pahar de sampanie. Este prietena in egala masura cu sora, cu mama sa si, nu in ultimul rand, Denisa are o relatie speciala cu tatal sau, care este si managerul trupei Bambi. Suportul sau emotional este mentinut de familia sa, care joaca si rolul celor mai buni prieteni”, vine sa completeze, vocea specialistului.

O alta calitate importanta pe care a depistat-o Mihaela in urma discutie avuta cu Denisa este ca aceasta are o mare stapanire de sine si nu ia niciodata decizii cand este nervoasa . “Uneori este stresata si tensionata. Din cauza programului supraincarcat, perceptia timpului este alterata, ziua parandu-i-se mult prea scurta. Ar trebui sa se odihneasca”.

In plus, pe langa relatia pe care o are cu familia, tanara vedeta are o relatie speciala cu Dumnezeu. “Crede in Dumnezeu si considera ca fiecare experienta pe care o traieste este un dar de la Divinitate”, a incheiat Mihaela Vintila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea