Showbiz

#4 decembrie 2009 #sala palatului #concert #artist roman #duet #demis roussos #oldies #alte-genuri #pop

Demis Roussos vrea un duet cu un artist roman

bucuresti alaturi de “una dintre vocile cele mai frumoase din Romania”, informeaza Project Events , organizatorii concertului.

De asemenea, cantaretul va fi acompaniat pe scena de un cor de copii. 

Demis Roussos revine in Romania cu un concert extraordinar de sarbatori, ce urmeaza sa aiba loc pe 4 decembrie, la Sala Palatului, incepand cu orele 19.00.

Artistul va canta si piesele care l-au consacrat si care i-au adus peste 100 de discuri de aur, platina si diamant: “Forever and Ever”, “My Friend the Wind”, “Zorba”, “ Goodbye , My Love, Goodbye”, “Someday”, “Lovely Lady of Arcadia ”. Nu vor lipsi nici colinde clasice precum “Silent Night”, “ Amazing Grace ”, “ Ave Maria ”, “Mary’s Boy Child”.

Biletele pentru concertul lui Demis Roussos au preturi cuprinse intre 80 si 250 lei, in functie de categorie si se pot cumpara de la: Magazinele Diverta, Sala Palatului, Magazinele Germanos si Vodafone, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti. Biletele se pot achizitiona si online de pe www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro, www.calendarevenimente.ro. 
 
Urmareste mai jos videoclipul melodiei "Goodbye My Love Goodbye", unul dintre numeroasele hit-uri lansate de Demis Roussos de-a lungul timpului:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea