Showbiz

#demis roussos #concert #sala palatului #sarbatori

Demis Roussos va concerta la Bucuresti

Pe 4 decembrie, Demis Roussos va sustine un concert extraordinar de sarbatori la Sala Palatului. Pe langa repertoriul sau, cantaretul de origine greaca va canta si melodii precum Ave Maria , Silent Night sau Amazing Grace .

Demis Roussos revine in aceasta iarna la Bucuresti pentru a sustine un concert de sarbatori pe scena Salii Palatului in data de 4 decembrie.

Demis Rousos va canta atat piesele care l-au consacrat si care i-au adus peste 100 de discuri de aur, platina si diamant: Forever and Ever, My Friend the Wind, Zorba, Goodbye, My Love, Goodbye, Someday, Lovely Lady of ARCADIA, dar si piese care ne vor introduce in atmosfera sarbatorilor: Silent Night, Amazing Grace, Ave Maria sau Marys Boy Child.

Biletele pentru acest concert vor fi puse in vanzare incepand cu data de 14 septembrie si vor avea preturi intre 80 si 250 lei, in functie de categorie. Biletele se vor gasi la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Magazinul Muzica si online pe ticketpoint.ro, eventim.ro, bilete.ro, blt.ro, myticket.ro, vreaubilet.ro si calendarevenimente.ro.

Demis Roussos - Goodbye, my love goodbye

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea