Showbiz

#demi moore #dinte #zambet #twitter #site #comunitate #stomatolog #actor

Demi Moore - stirba pe Twitter

Demi Moore a dezvoltat o obsesie pentru comunitatea Twitter. Actrita petrece in fiecare zi, ore bune pe site-ul de socializare si nu are nicio retinere in a posta fotografii personale.

Si pentru a ne convinge si mai mult de acest lucru...ultima poza urcata pe pagina pesonala de pe Twitter spune totul. In aceasta fotografie, Demi Moore ne zambeste fara un dinte . Se pare ca astfel, actrita a vrut sa arate intregii comunitatii ultimele sale peripetii la stomatolog cand a fost nevoita sa-si inlocuiasca un dinte din fata.

De altfel, alaturi de imaginea incarcata de Demi trona si un text care suna cam asa: „Caut mereu metode de a le aminti oamenilor ca sunt la fel ca ei. Si, in plus, imi place autoironia.”, potrivit The Sun. E bine de stiut ca vedeta in varsta de 47 ani are un simt al umorului pronuntat.

Demi Moore este una dintre cele mai indragite actrite de la Hollywood . Aceasta este maritata cu mai tanarul actor Ashton Kutcher. Printre filmele care au consacrat-o se numara Striptease, G.I. Jane sau Ghost.

Demi Moore

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea